Hva mener leserne?
 
Lærer: 
Fascinerende og ganske sykt. Det ikke er mulig at det er tilfeldig (etter mitt syn) Veldig mye spennende, kan vise seg å få store konsekvenser dersom den aksepteres. Må bare pressisere at det var så kult at jeg må lese den en gang til.
 
IT-grunder og programmerer:
Det du har er jo eksplosiv Dynamitt og slår jo beina under alt annet jeg har sett i denne sjangeren. Må leses to ganger for å få full oversikt..Det burde vært laget en History eller Discovery-channel dokumentarserie av innholdet boken.
 
IT-grunder og økonomi-spekulant:
Til å begynne med så syntes jeg ikke det var så overbevisende, men fra midten og ut så ble det veldig interessant og mer troverdig. Jeg er utrolig imponert over all kunnskap du besitter om gamle bilder, statuer, bøker etc. som blir tatt opp i boka. Den mynten fra Vatikanet var spesielt kul. Og hvis ingen andre har bemerket løsningen i firkanten til Albrecht Durer så er det oppsiktsvekkende. Skal lese den en gang til.

Forlegger?

 
Disse to historiske kodene blir snart offentliggjort "gratis", som en smakebit på noe enda større. Dette gjøres for å skape oppmerksomhet rundt materialet i dokumentarboken "To Graler".
 
NB! Dersom en passende forlegger dukker opp innen den tid, vil vi utsette publiseringen av kodene til en utgivelse er klar, eller ny dato settes av evt. forlag eller andre interessenter for å promotere en evt. utgivelse.
 
Vi søker forleggere og/eller dokumentarskapere for å raffinere og publisere hele eller deler av materialet. En viktig del av vår historie er dekodet og dokumentert i boken som ennå ikke er publisert. Boka har nå vært til gjennomlesing av 3 personer, og tilbakemeldingene kan sees i margen på venstre side.
 
Dokumentet utforsker historiske påstander, men enda viktigere så dokumeneter boka svaret på faktiske og ekte skjulte koder benyttet blant annet av det hemmelige anonyme filosofiske broderskapet "Rosenkorsordenen", og mange store historiske spørsmål besvares. Samtidig dukker mange nye spørsmål opp. Materialet er vel således skrevet som en salig blanding av undervisningsmateriell, vitenskapelige artikler, personlige essays og saksessays som alle konkluderer, bygger på hverandre og trekker i samme retning. Avslutningen er konkluderende, men åpner også opp for at det finnes en "del 2" og noe enda viktigere som ligger uløst der ute... (Noe jeg også er godt igang med).
 
Så, fant vi den myteomspunnede Gralen?
 
Hvilken Gral?
 
Historiske fortellinger beskriver jo "To Graler"...
 
Hvis det Hellige Beger som etter sigende inneholdt Jesu` blod, og vin under nattverden, befinner seg i  San Isidoro-kirken in León, Italia, hvor er da den andre Gralen? Den mystiske rare magiske steinen, som også noen hevder er usynlig... Steinen som sir Percival og Kong Arthurs riddere søkte etter. Steinen som beskrives av den Tyske poeten Wolfram von Eschenbach rundt år 1200. Sir Galahad, Sir Bors og Sir Percival fant den Hellige Gral, den rare magiske stainen, men hva var det egentlig de oppdaget?
 
Men enda viktigere. Fant jeg steinen? Hva oppdaget jeg? Hva står i boken?
 
Jeg kan love dere forbløffende oppdagelser som rokker med det meste du trodde var etablerte sannheter.

Legg gjerne igjen en beskjed
 
 
 
 
 
Midlertidig bokomslag: 
En oppsummering av 20 års forskning på skjulte koder eller Stegonografi. (Koder som ser ut som noe annet).
 
Les:
 
Les bloggen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitater fra boka:
Skjulte koder kan bekreftes, gjennom repetisjon eller ved å være innlysende
Øystein Rustad
Er en usynlig stein virkelig mulig?
Øystein Rustad
Store menn gjør også feil, de veier mindre enn ingenting
Orffyreus
Dersom vi skal oppnå resultater som aldri før er sett, så må vi belage oss på å benytte metoder som aldri før er brukt
Francis Bacon
Den som ikke tror på magi, vil heller aldri oppleve det
Roald Dahl
Vi skal løse et mysterium, ikke skape et
Øystein Rustad
Du må være sikker på at skjulte koder har eksistert i historien. Men hvis du ikke finner dem, kan du si at du tok feil. Du kan IKKE si; Jeg hadde rett, de eksisterer ikke
Øystein Rustad
Med kunnskap og utdannelse kommer et "handicap", og dette har jeg valgt å kalle "Kunnskapens skygge"
Øystein Rustad